L'Olímpyc vol sumar el primer triomf de la fase d'ascens a Segona B a la pista del Solsona

Els florestans juguen aquest dissabte a les set de la tarda a Solsona a la recerca dels tres punts


  • Comparteix:

Pau Ruiz és un dels golejadors de l'Olìmpyc / Font: Olímpyc

Pau Ruiz és un dels golejadors de l'Olìmpyc / Font: Olímpyc

L'Olímpyc Floresta afronta la tercera jornada de la fase d'ascens a Segona B de futbol sala i ho fa a la pista del Solsona aquest dissabte a les set de la tarda. Els florestans sumen un punt després de dues jornades i els lleidatans encara no han estrenat el caseller de punts. Un duel on els de Carlos Nicolás volen fer bo el punt sumat la passada jornada davant el Pou Escorial, màxim candidat per pujar de categoria.

Abans de l'aturada per la Setmana Santa, l'Olímpyc vol sumar el primer triomf a la fase d'ascens. Els dos equips no han iniciat la competició de la millor manera possible.

Els lleidatans encadenen dues derrotes consecutives, la primera a la pista del Pou Escorial (10-3) i la darrera, a casa, davant la Laguna (3-7). 17 gols encaixats per als locals en dues jornades.

Els florestans tenen present que cal fer bo el punt sumat amb el Pou Escorial i corregir les errades de la primera jornada on van caure a Linyola (4-3) després d'anar guanyant 1 a 3.

El tècnic, Carlos Nicolás, espera que l'equip segueixi amb la bona dinàmica de joc de la passada jornada i es puguin sumar els tres punts en joc.




Carlos Nicolás

Esperem seguir amb les bones sensacions de la passada jornada davant el Pou Escorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.