L'Olímpyc Floresta vol confirmar el canvi de rumb amb una victòria davant un rival directe

Els de Jordi Rozas visiten la pista del Sant Joan de Vilassar en un duel per allunyar-se del descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Olímpyc Floresta i Sant Joan de Vilassar es veuen les cares aquest dissabte en un duel directe que pot permetre als florestans allunyar-se del descens i escalar cap a la part mitjana de la taula al grup 1 de Tercera Divisió Nacional. Els de Jordi Rozas sumen dues victòries en els últims tres partits que els han catapultat a la desena posició després d'algunes setmanes al límit de la zona perillosa. Tot i això, l'Olímpyc només se situa tres punts per sobre de l'equip que marca el descens, el Montsant, per la qual cosa necessita sumar els tres punts davant el Sant Joan de Vilassar. El rival de l'Olímpyc és novè amb dos punts més, i arriba en la mateixa dinàmica que els visitants: dues victòries en els darrers tres partits. El duel entre tots dos equips es jugarà a tres quarts de sis de la tarda al pavelló municipal Paco Martín.

Amb un registre de set victòries, dos empats i 11 derrotes, l'Olímpyc ha començat a redreçar la situació després d'una dinàmica fatídica on el conjunt de la Floresta va arribar a acumular nou derrotes consecutives. Les victòries davant Estel Vallseca i Montsant, ambdues a casa, han donat ales i forces a l'equip per encarar el tram final de la temporada amb la voluntat de complir l'objectiu d'acabar a la part mitjana de la taula.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.