Els clubs santcugatencs tornen a l'activitat habitual després de l'aturada nadalenca


  • Comparteix:

L'Olímpyc afronta aquest dissabte el derbi a la pista del Futbol Sala Sant Cugat

L'Olímpyc afronta aquest dissabte el derbi a la pista del Futbol Sala Sant Cugat

Amb la fi de les vacances de Nadal torna l'activitat habitual a tots els clubs santcugatencs. El cap de setmana, quan torna la competició, tindrà un plat fort molt especial, el derbi de futbol sala de Tercera entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta.

Després d'uns dies de descans, tot i que la majoria dels equips han continuat els seus entrenaments durant aquestes dues setmanes, els diferents equips de la nostra ciutat tornen a la competició oficial i ho fan amb les piles recarregades i esperant que el nou any els sigui propici per aconseguir els seus objectius. Ja sigui mantenir la bona línia del 2018 en aquells que han començat bé la temporada o redreçar el rumb en aquells casos que no han estat molt encertats en els primers mesos de competició.

El plat fort de la jornada inaugural de 2019 és un nou derbi, després d'alguns anys sense, entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc. Un partit que arriba amb tots dos equips a la zona baixa de la classificació i que omplirà segur les grades del pavelló de la Guinardera. Qui encara no torna a la competició oficial és el Junior d'hoquei herba, tant masculí com femení, que encara s'estan disputant competicions d'hoquei sala. Fins al mes de febrer no tornaran a la competició d'herba.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.