El cadet del Futbol Sala Sant Cugat viatja a Califòrnia per disputar un torneig


  • Comparteix:

Imatge dels jugadors i tècnics dels FS Sant Cugat de camí a Califòrnia / Foto: FS Sant Cugat

Imatge dels jugadors i tècnics dels FS Sant Cugat de camí a Califòrnia / Foto: FS Sant Cugat

El cadet del Futbol Sala Sant Cugat viatja als Estats Units per participar a la Munich Copa California International 2018 amb equips nord-americans i el València El Pozo. El torneig en categoria cadet es disputa del 29 de juny al 2 de juliol. Amb l'expedició del FS Sant Cugat també viatja el seu president, Jordi Palau, com a convidat especial.

En el torneig participen a més dels santcugatencs i els valencians, equips de Califòrnia com són: La Famiglia, Without Borders, San José Earthquakes, Meg City, MVLA, Futsal Factory, Sentinels, Star Academy, Lobos United, El Camino, Richmond United.

Com a convidats especials, a més de Jordi Palau, també hi haurà l'entrenador del Peñíscola de la LNFS, Marcos Angulo, jugadores de l'Atlètic de Madrid de Futbol Sala, Juliana Delgado, Leticia Sánchez i Marta Peregrin, i la presència d'àrbitres espanyols. A més, el tècnic del primer equip vermell-i-negre, Manel Muñoz, farà un campus durant el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.