El Futbol Sala Sant Cugat assoleix la permanència a Tercera tot i perdre a la pista de l'Isur

El Futbol Sala Sant Cugat jugarà un any més a Tercera Divisió després d'assolir la permanència a l'última jornada gràcies a la derrota del CUFS Lloret, conjunt que acompanyarà finalment el Lliçà D'amunt i el Castellar en el descens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han perdut per la mínima (3-2) a la pista del campió, l'Isur La Font Màgica de Terrassa, però s'han beneficiat de la desfeta també ajustada (5-4) del Lloret a la pista del Montcada per mantenir la categoria.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit a la pista terrassenca conscient de la gesta que suposava enfrontar-se al campió de lliga. Els primers minuts han estat de domini local, i l'Isur ha agafat avantatge en el marcador per mitjà d'Abel Ruiz, en una acció desafortunada del porter vermell-i-negre Carlos León. El segon dels terrassencs ha arribat en una bona acció a pilota aturada culminada per Carlos Reche.

Els santcugatencs patien davant la superioritat tècnica i el domini de la possessió dels locals, però Enric Sànchez ha aconseguit retallar distàncies abans del descans en una falta molt ben executada. A la represa, els de Manel Muñoz han mantigut la intensitat en la pressió i la concentració defensiva i han aconseguit ràpidament la igualada en un contraatac finalitzat novament per Enric.

A partir del 2-2 han arribat els millors minuts del FS Sant Cugat, que ha guanyat presència ofensiva i seguretat amb la pilota als peus. Tots dos conjunts han tingut ocasions per trencar l'empat però han estat els locals els que han fet el tercer mitjançant Xavier Mata. Quedaven encara set minuts pel final i els vermell-i-negres han buscat capgirar el marcador per no haver de dependre del que feina el Lloret.

Tot i jugar amb porter jugador els últims dos minuts i mig, fins i tot amb jugador més per l'expulsió del capità de l'Isur Antonio Chevarría, els santcugatencs no han aconseguit el gol que els hauria permès viure amb menys patiment les notícies que arribaven de la pista del Montcada. Finalment, però, la derrota dels lloretencs els ha permès celebrar la salvació sobre la pista de l'Isur.

Com no podia ser d'altra manera, el tècnic, Manel Muñoz, es mostrava molt feliç d'haver assolit l'objectiu.

Manel Muñoz

Sembla que ha arribat la sort de cara a l'últim moment de la temporada. A la resta de curs i el partit d'avui tot se'ns ha girat i ens ha sortit malament però estem molt contents i hem d'aprendre dels errors per fer-ho millor l'any vinent.

La temporada que ve, Sant Cugat viurà un derbi a Tercera Divisió entre els vermell-i-negres i l'Olímpyc Floresta, que ha baixat de 2a B.