El Futbol Sala Sant Cugat visita aquest diumenge el Mataró en un duel propici per tornar a sumar


  • Comparteix:

El Fubtol Sala Sant Cugat visita aquest diumenge a tres quarts de dotze del matí la pista del CFS Ciutat de Mataró amb l'objectiu de trencar una mala ratxa de dues derrotes seguides i tornar a sumar en la lluita per assegurar la permanència a Tercera Divisió. Els vermell-i-negres es troben només quatre punts per sobre de la línia que marca el descens, mentre que el Mataró està sis punts per sobre dels santcugatencs i fa tres jornades que no perd.

Quan només resten set jornades per a la conclusió de la lliga, el Futbol Sala Sant Cugat necessita puntuar quan abans millor per mantenir el coixí de seguretat sobre la zona de descens. Els de Manel Muñoz travessen una dinàmica molt irregular, amb només un triomf en els darrers nou partits, i han d'aprofitar els duels contra rivals de la zona mitja-baixa per sumar de tres en tres.

El Mataró és un d'aquests conjunts que conviden a l'optimisme, i de fet a l'anada els santcugatencs ja van superar els del Maresme a la Guinardera per un ajustat 4-3. El Mataró ve curiosament d'enfrontar-se als tres últims classificats de manera consecutiva, contra els quals ha sumat un triomf i dos empats. Uns resultats que han de permetre el Futbol Sala Sant Cugat afrontar el partit d'aquest diumenge amb la confiança de sortir a buscar tres punts vitals per allunyar-se de la zona perillosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.