L'Olímpyc Floresta no juga aquesta setmana per la desaparició del seu rival, el Dénia Futsal


  • Comparteix:

Els valencians van visitar Can Llobet a l'inici de lliga i van encaixar un contundent 5-1

Els valencians van visitar Can Llobet a l'inici de lliga i van encaixar un contundent 5-1

El partit d'aquesta jornada de l'Olímpyc Floresta ha quedat anul·lat per la retirada de la competició del rival, el CD Dénia Futsal. Si no hi ha sorpreses en la decisió de la federació, els florestans no sumaran els tres punts perquè encara falta tota la segona volta per disputar i quedaran suspesos tots els partits pendents del conjunt valencià. El Dénia perdrà la categoria però la situació dels florestans a la classificació continua sent més que delicada: són penúltims i tenen la salvació a cinc punts.

El Dénia era l'únic conjunt valencià del grup 3 de Segona Divisió B i, a banda de les dificultats de desplaçament, diversos problemes de gestió econòmica i conflictes entre la directiva i els jugadors han desembocat finalment en la desaparició del club.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, assegura que tenien ganes de jugar davant un rival a qui ja van derrotar en el partit d'anada. Rion admet que no tenir l'oportunitat de sumar punts aquesta setmana és negatiu pels interessos de l'equip.

Xaloc Rion

Teníem ganes de jugar perquè necessitem sumar punts i era un rival que crèiem que podíem guanyar. Ara per ara és una mala notícia.


El proper compromís dels florestans serà el dissabte 3 de febrer a Can Llobet davant el Natació Sabadell, un rival d'alt nivell amb Dani Salgado a la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.