El Futbol Sala Sant Cugat enceta la segona volta a casa davant el Montsant


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen tres derrotes seguides a la Guinardera

Els santcugatencs encadenen tres derrotes seguides a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a les vuit del vespre el Montsant en el primer partit de la segona volta al grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs volen recuperar la fortalesa a la Guinardera que els va impulsar durant un tram de la temporada però que s'ha esvaït amb tres derrotes en els últims tres partits com a locals. El Montsant és un conjunt sòlid que està per sobre a la classificació però que ha mostrat certa feblesa fora de casa.

Els vermell-i-negres ocupen l'onzena posició amb 18 punts, encara amb marge suficient sobre la zona de descens, però en els últims cinc partits acumulen quatre desfetes i només un triomf. A més, a l'anada el Montsant ja va demostrar la seva superioritat sobre els santcugatencs en el primer compromís de lliga.

L'equip dirigit per Manel Muñoz estrena la segona part de la temporada després d'anar de menys a més a nivell de joc i amb ganes de traduir les bones sensacions en resultats positius per escalar posicions a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.