Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat esperen que el nou any els porti una nova dinàmica


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del Futbol Sala Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada del Futbol Sala Sant Cugat

El futbol sala de la ciutat arriba en hores baixes al final de l'any. L'Olímpyc Floresta és penúltim amb nou punts i la sensació que l'equip pot donar molt més del que marca la classificació del grup 3 de Segona B, mentre que el Futbol Sala Sant Cugat ve de perdre tres partits seguits i s'ha mostrat molt irregular durant tota la temporada. Tanca l'any en onzena posició al grup 1 de Tercera.

Les vacances de Nadal han de servir perquè Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat agafin forces per encarar el que queda de temporada amb optimisme i treure l'equip endavant. Els florestans no han acabat mai d'arrencar i sumen només dues victòries, tres empats i deu derrotes en el que va de temporada. La darrera en la visita al Pallejà, en el que era el primer partit de la segona volta. Els de Xaloc Rion tenen homes importants per a poder capgirar la situació, i a més el tècnic es mostra molt confiat de la força del seu equip.

Pel que fa al Futbol Sala Sant Cugat, el nou projecte encapçalat per Manel Muñoz ha tingut llums i ombres en el que va de temporada. Un conjunt irregular que va a ratxes, tant negatives com positives. Un equip molt jove, amb jugadors de la casa amb molta qualitat, però amb poca experiència, cosa que els ha passat factura en molts moments de la temporada. Manel Muñoz insisteix en la idea de seguir treballant en la mateixa línia, però sobretot polir i acabar amb les errades de joventut que els han fet perdre molts punts. Com a dada, encara no ha empatat cap partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.