El Futbol Sala Sant Cugat val aprofitar la seva fortalesa com a local per desfer-se del Montcada

Imatge d'arxiu

Futbol Sala

Publicat el 10/nov/17 per Albert Diumenjó

El Futbol Sala Sant Cugat busca la tercera victòria de la temporada aquest dissabte a les set de la tarda davant el Montcada, el quart classificat, a la vuitena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han guanyat els últims dos partits disputats a la Guinardera i volen aprofitar la seva fortalesa com a local per sumar punts i fugir de la part baixa de la taula. L'equip de Manel Muñoz és quart per la cua amb només sis punts.

Tot i haver guanyat només dos dels set partits disputats aquesta temporada, la dinàmica de resultats a casa del FS Sant Cugat és ascendent. Després de superar el Lloret i el Castellar amb solvència, els de Muñoz volen ampliar aquesta ratxa com a local i fer un pas endavant a la classificació.

El Montcada ocupa la quarta posició amb 13 punts. Els montcadins van començar la temporada amb bon peu però fa dues jornades que no guanyen i només han sumat un punt dels últims sis possibles. Tot i jugar lluny de la seva pista, els visitants volen aprofitar la diferència de potencial per retornar al camí del triomf.