El Futbol Sala Sant Cugat es desfà amb comoditat d'un fluix Castellar i suma tres punts vitals


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha desfet amb comoditat del FS Castellar (8-3) i suma la segona victòria del curs per allunyar-se de la cua de la classificació al grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han estat superiors en el joc i han portat sempre la iniciativa en el marcador amb gols de Chus Manchado, que n'ha fet tres, Xaus, Josep, Gonzalo, Berni i Víctor.

El matx ha començat bé per als interessos santcugatencs, amb dos gols gairebé seguits obra de Xaus i Chus Manchado, que han assenyalat ràpidament el camí del triomf. Tot i que els visitants han retallat distàncies, novament el Futbol Sala Sant Cugat ha anotat per marxar al descans amb un tranquilitzador 3-1.

A la represa s'ha repetit la dinàmica de la primera meitat, amb un gol afortunat de Berni seguit d'un altre del Castellar que el mantenia al partit. Amb 4-2 a l'electrònic, ha aparegut Chus Manchado per completar el seu 'hat-trick' particular i sentenciar el partit. El Castellar, molt desencertat en tot moment, ho ha seguit intentant, però els locals han fet dos gols més al contraatac per mitjà de Josep i Gonzalo, abans del 8-3 definitiu.

El tècnic vermell-i-negre, Manel Muñoz, destaca la millora de l'efectivitat de cara a porteria.

Manel Muñoz

S'està treballant bé i ens ha anat bé jugar un partit que les coses es posessin de cara des de l'inici. Hem sortit pressionant i avui la definició ha estat més que correcta, cosa que havia fallat en altres partits.


La setmana que ve els santcugatencs visiten la pista del Sant Joan de Vilassar, un rival directe a la zona baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.