El FS Sant Cugat marxa escaldat de la pista de l'Arrels i tanca la temporada en tretzena posició


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat (7-2) a la pista de l'Arrels a l'última jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han tancat la temporada en tretzena posició després de certificar la permanència fa dues jornades. L'equip de Jaime Martínez no ha pogut amb el potencial d'un rival directe que s'ha fet amb la dotzena plaça gràcies a aquest triomf.

Un FS Sant Cugat alleugerit per la permanència s'ha plantat a la pista de l'Arrels sense jugar-se res més enllà de l'onzena plaça. Els homes de Jaime Martínez tenien el Sant Joan de Vilassar i l'Arrels trepitjant-los els talons però els vermell-i-negres depenien de si mateixos per mantenir l'onzena posició amb un triomf. Malauradament per als interessos santcugatencs, l'Arrels ha sortit disposat a endur-se els tres punts i els locals han estat un esglaó per sobre des de l'inici.

El bon començament local s'ha traduït en el marcador, que al descans era de 3 a 1. La dinàmica s'ha mantingut en el segon temps i els locals han engreixat diferències per davant d'un FS Sant Cugat superat a les àrees. Els de Jaime Martínez només han estat capaços de fer el segon, obra d'Àlex Quílez, mentre que l'Arrels ha arribat amb facilitat a la porteria de Carlos León per tancar la golejada 7 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.