L'Olímpyc Floresta té un duel vital per la salvació a la pista d'un rival directe, el Barceloneta


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, en una acció d'aquesta temporada

Miquel Verdaguer, en una acció d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta viu aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la pista del Barceloneta una jornada clau per certificar la permanència a la Segona Divisió B de futbol sala. L'equip de Gerard Casas pot fer un pas de gegant en la lluita per la salvació a domicili davant un rival directe quan només falten tres partits de lliga. Els florestans arriben a la cita farcits de baixes però amb bones sensacions, després de superar el cuer la setmana passada.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, va assegurar després de superar la primera prova de la recta final del curs davant el Peña Deportiva que tenien tres finals pendents. Els florestans visiten dos rivals directes, el Barceloneta i el Sala 5 Martorell, i han d'esgarrapar un resultat positiu si volen certificar per quart any consecutiu la permanència a la categoria de bronze del futbol sala estatal. Si retornen a la Floresta amb els deures per fer, s'ho hauran de jugar tot a una carta en l'últim partit de la temporada a casa davant el Manresa.

El Barceloneta té un coixí més ampli que els seus perseguidors i viu tres punts per sobre l'Olímpyc. Els de Barcelona donarien un cop de puny damunt la taula amb un triomf aquest cap de setmana, que deixaria els objectius florestans en una situació delicada. De totes maneres, l'equip local ja sap que és perdre davant els de Casas, que es van endur el resultat de l'anada per 8 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.