El Catgas B amenaça un Olímpyc en caiguda lliure que encadena cinc derrotes consecutives


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, en una acció d'aquesta temporada

Miquel Verdaguer, en una acció d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta visita aquest dissabte a les sis de la tarda una de les pistes més complicades de la lliga, la del Catgas Santa Coloma B, a la vintena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els de Gerard Casas viuen el pitjor moment de la temporada i encadenen cinc jornades sense tocar amb la tecla adequada, amb un parcial de nou gols a favor i 28 en contra. Els colomencs, a més, arriben a la cita en un bon moment de forma amb un ple de victòries en les últimes quatre jornades.

La bona primera volta de l'Olímpyc Floresta ha esmorteït la davallada d'aquest segon tram del curs, on els florestans han estat incapaços de sumar cap punt i arrosseguen una dinàmica negativa de cinc desfetes seguides. Els florestans van rebre la pitjor golejada de la temporada el cap de setmana passat, que accentua el mal moment dels de Gerard Casas i agreuja la situació de cara a la taula.

El Catgas Santa Coloma B, per contra, viu un moment dolç i es planta a la vintena jornada amb l'empenta de quatre triomfs en cadena. Els colomencs, un dels conjunts destinats a manar a la categoria, es va desinflar a la desena jornada per signar una ratxa negativa que els va allunyar de la victòria set jornades consecutives, fet que ha permès que altres equips s'avencessin en la cursa pel lideratge. De totes maneres, el filial del Catgas, que a hores d'ara és quart, no ha tirat la tovallola i vol aprofitar-se del contrast de dinàmiques entre tots dos equips per sumar els tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.