L'Olímpyc Floresta torna a la competició amb la visita a Can Llobet del totpoderós Castelldefels


  • Comparteix:

Pol Cuirán i els seus companys reben el líder

Pol Cuirán i els seus companys reben el líder

L'Olímpyc Floresta rep aquest dissabte a les sis a Can Llobet el líder del grup 3 de Segona Divisió B, un Castelldefels que segueix obstinat a ascendir a Segona Divisió. Els del Baix Llobregat es van quedar a les portes de pujar el curs passat i lideren a hores d'ara la classificació amb dos punts de marge respecte el segon. Ara bé, davant tindran un Olímpyc que només ha encaixat dues derrotes a casa fins ara.

Després de manar amb autoritat al grup 3 de Segona Divisió B el curs passat, amb una fase regular en què va acabar líder a set punts del segon i amb només tres derrotes patides, el Castelldefels s'ha reforçat per esborrar el mal tràngol del play-off d'ascens. El rival de l'Olímpyc va ser a un pas de pujar davant el Mengíbar andalús, però va acabar caient a la pròrroga de la tornada.

Aquest dissabte, l'equip del Baix Llobregat jugarà el segon partit de la segona volta a Can Llobet, un escenari complicat per seguir mantenint el lideratge. L'Olímpyc Floresta ha tret com a local la majoria de punts que l'han dut a acabar la primera volta a mitja taula, on ha guanyat cinc dels vuit partits que ha disputat, n'ha empatat un i n'ha perdut dos. A més, els florestans estan afamats de triomfs després de dues derrotes seguides, les dues a domicili.

No obstant això, el Castelldefels ja va mostrar les seves credencials a la primera volta, amb un triomf plàcid davant l'Olímpyc (4-1) a casa. Bona prova d'aquesta qualitat és que un dels seus jugadors, Juan Carlos López, ha estat convocat amb la selecció catalana absoluta per als partits amistosos que jugarà davant el Brasil, tot i que això fa que López sigui dubte per a la disputa del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.