El Futbol Sala Sant Cugat vol ampliar la bona dinàmica de resultats davant el FS Montcada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat busca aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Futbol Sala Montcada, l'onzè classificat, la quarta jornada consecutiva sense conèixer la desfeta. El pav 3 de la Rambla del Celler serà l'escenari del matx, de la dissetena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. La cita enfrontarà dos equips amb dinàmiques contràries: els santcugatencs respiren tranquils en zona de ningú mentre que els de Montcada fan aigües prop de la zona de descens.

L'equip de Jaime Martínez ha deixat enrere les ensopegades davant el Montsant i el Mataró per encadenar tres jornades amb dues victòries i un empat. Els vermell-i-negres, que a l'inici de temporada volien ser lluny de les places del descens, són sisens amb 25 punts.

El rival d'aquesta jornada, el Broncesval Montcada, arriba a Sant Cugat necessitat de punts. Els visitants van sumar un triomf balsàmic la passada jornada però només els separa un punt del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.