Un FS Sant Cugat en dinàmica ascendent es planta a la pista del Mataró per seguir sumant

Imatge d'arxiu

Futbol Sala

Publicat el 3/des/16 per Albert Diumenjó

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista de l'Aliança Mataró a l'onzena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Aquest diumenge, a tres quarts de dotze, els vermell-i-negres tenen un repte complicat davant un dels equips grans del grup que posarà a prova el bon moment del santcugatencs. L'equip de Jaime Martínez encadena tres triomfs consecutius i és sisè a tres punts del conjunt mataroní.

Després d'un inici intermitent amb actuacions de tot tipus, sembla que els santcugatencs per fi han encertat amb la tecla. La victòria a casa davant el líder, el Canet, va suposar l'impuls necessari per a un equip que des d'aleshores ha pujat com l'escuma i ja suma tres triomfs consecutius. Una victòria a la pista del Mataró, que es troba a només tres punts, suposaria una dimensió més per a un equip que es posaria a l'alçada dels grans del grup 1 de Tercera Divisió.

El Mataró rep l'equip santcugatenc en un bon estat de forma després de golejar Montsant i Pineda de Mar. Els mataronins només han perdut tres partits i han guanyat la resta, fet que els col·loca a la part alta de la classificació com un dels equips que manen al grup.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca el bon moment del seu equip.

Jaime Martínez

S'ha anat reforçant i fa un bon joc, a més de lluitar a la part alta de la taula. L'equip està confiat i ens acompanyen els resultats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Martínez té les baixes d'Adrià Peirò i Dani Chueca, i ha convocat al porter del juvenil, Ignasi Soler.