L'Olímpyc Floresta arriba a l'últim pas del 'Tourmalet' davant el Catgas Santa Coloma B


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc Floresta

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta provarà de coronar aquest dissabte a les sis de la tarda l'últim repte del 'Tourmalet' d'aquest inici de temporada al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans reben el Catgas Santa Coloma B amb la il·lusió que Can Llobet segueixi fent la seva feina i es mantingui com un feu inexpugnable. Els colomencs són fins ara el segon millor equip de la categoria, amb tres victòries en quatre partits.

Gerard Casas ha tingut un exigent inici d'etapa com a entrenador de l'Olímpyc Floresta. El càrrec li ha arribat amb un intimidant començament de temporada: amb el partit d'aquesta jornada s'haurà enfrontat als tres primers classificats de la lliga en cinc jornades. Serà el primer que afronti amb la màgia de Can Llobet al costat, ja que de moment ha visitat el líder imbatible, el Castelldefels, i el tercer, el La Unión Santa Coloma, amb derrotes en totes dues visites, l'última aquest dimarts en partit ajornat.

Aquest dissabte serà torn dels veïns del La Unión, un dels clàssics de la categoria davant el qual ja s'ha enfrontat en diferents ocasions els últims anys l'Olímpyc, el filial del Catgas Santa Coloma. Els de Casas poden basar el seu optimisme amb l'argument que l'única derrota que suma el Catgas és a domicili, tot i que aquesta explicació és fàcilment desmuntable si tenim en compte que el cap de setmana passat va superar el sisè, el Bellsport, a casa seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.