El Futbol Sala Sant Cugat busca la primera victòria a domicili a la pista del Centelles


  • Comparteix:

El Fubol Sala Sant Cugat competeix de nou lluny del pav 3

El Fubol Sala Sant Cugat competeix de nou lluny del pav 3

El Futbol Sala Sant Cugat afronta el segon desplaçament seguit aquest dissabte a les quatre de la tarda i ho fa amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada a domicili al grup 1 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez visiten la pista del Centelles, un conjunt que és sisè i que duu una trajectòria ascendent des de l'inici del curs. Els de Jaime Martínez esperen sortir de la zona perillosa de la classificació.

Els dos desplaçaments que han dut a terme fins ara els vermell-i-negres s'han saldat amb dues derrotes contundents: davant el Montcada a la jornada inaugural i davant l'Hermanos Sánchez la setmana passada. Aquest dissabte els de Martínez tornen a competir lluny de Sant Cugat, ho fan a la pista d'un Centelles que ha millorat jornada rere jornada: ensopegada contra el Mataró a la primera, empat a casa del Monstant a la segona i victòria davant el Pineda a la tercera.

És un triomf que ha arribat en el primer dels tres partits consecutius que els centellencs jugaran casa. Els de Sant Cugat, de la seva banda, provaran de deixar enrere la part baixa de la taula: són quarts per la cua, tot i que la incipient fase de temporada en la qual es troben fa que el setè, el Lliçà d'Amunt, tingui els mateixos punts: tres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.