L'Olímpyc Floresta afronta a Castelldefels un repte matiner: jugar a la pista del favorit


  • Comparteix:

Imatge del primer partit del curs

Imatge del primer partit del curs

El nou Olímpyc Floresta de Gerard Casas afronta ben d'hora el repte de més pes al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, la visita a la pista del principal candidat a liderar la competició, el CCR Castelldefels. El partit començarà a les sis de la tarda i enfrontarà dos equips que van sumar els tres punts en la jornada de debut. Segons el tècnic florestà, el Castelldefels té una plantilla encara millor que el curs passat, quan va quedar-se a les portes de la Segona Divisió.

Després de manar amb autoritat al grup 3 de Segona Divisió B la temporada passada, que va acabar amb el Castelldefels líder a set punts del segon i amb només tres derrotes patides, l'equip del Baix Llobregat s'ha fet encara més fort per esborrar el mal tràngol del play-off d'ascens. El rival de l'Olímpyc va fregar amb els dits l'ascens davant un Mengíbar andalús que va acabar enduent-se la sèrie a la pròrroga de la tornada.

Per tot això, Casas reconeix que aquest és el rival més temible del grup, tot i mostrar-se satisfet amb el nivell amb el qual arriben els seus jugadors. Ara bé, segons l'entrenador, els seus homes es troben en fase de pretemporada i durant aquesta setmana encara s'ha treballat amb aquest tipus de rutina. Aquest mateix dimarts, l'equip va disputar un partit amistós contra el Jesús i Maria de Divisió d'Honor Catalana, amb triomf per 5 a 4.

Tot i la dificultat del repte, l'entrenador florestà assegura que pretén posar les coses difícils al Castelldefels. Per fer-ho, hauran de canviar certs aspectes del joc.

Gerard Casas

És el millor equip de la categoria, ja tenien bona plantilla i van ser campions. S'han reforçat molt bé, però tenim més opcions de guanyar del que la gent pensa. Farem un plantejament diferent.


Manel Rion i el porter Gabri són baixa, mentre que Carles i Berni són dubte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.