L'Olímpyc Floresta es juga la permanència al grup 3 de Segona B davant el Riera de Cornellà


  • Comparteix:

L'Olímpyc s'ho juga tot a l'última jornada a Can Llobet

L'Olímpyc s'ho juga tot a l'última jornada a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta es juga la salvació al grup 3 de Segona Divisió B amb el Riera de Cornellà aquest dissabte a les sis de la tarda en una última jornada de competició d'infart. Els florestans se salvaran si guanyen els de Cornellà o si empaten i el Salou, l'altre equip que es troba immers en aquesta lluita, perd a la pista de l'Esparreguera, ja descendit. Els de Rion van superar el Riera a l'anada per 1 a 2.

Xaloc Rion ha repetit durant tota la temporada un discurs clar: la permanència no es resoldrà fins al tram final de curs. I aquesta màxima s'ha fet més evident que mai amb una última jornada en què els florestans s'ho juguen tot. La contundent derrota de la setmana passada a la pista del Salou ha deixat la decisió a mans de Can Llobet, una de les principals armes dels florestans.

Aquesta última jornada és el moment per a l'Olímpyc de demostrar fins a quin punt el seu feu és important per treure bons resultats. Els principals equips de la categoria no han pogut aconseguir el triomf d'una pista que registra l'última derrota fa prop de tres mesos i mig, quan el totpoderós Escola Pia de Sabadell, segon classificat, es va endur els tres punts. Ara bé, els de Cornellà arriben amb bones sensacions després de dos triomfs seguits.

Si els de Rion fan els deures i superen el Riera, la permanència es tancarà de manera immediata, però en cas de derrota encara quedaria una opció alternativa. A la mateixa hora de l'enfrontament de Can Llobet, el Salou visitarà un Esparreguera que ja no s'hi juga res, però que si és capaç de superar els salouencs també donarà la salvació a l'Olímpyc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.