L'Olímpyc Floresta cerca l'anhelada salvació a la pista del Salou


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta pot arribar a tancar la permanència aquesta jornada

L'Olímpyc Floresta pot arribar a tancar la permanència aquesta jornada

L'Olímpyc Floresta disputa la penúltima jornada de competició al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala amb l'oportunitat de tancar la permanència matemàtica, l'anhelat objectiu de la temporada. La jornada és unificada a les sis de la tarda d'aquest dissabte, i perquè els florestans se salvin s'han de donar-se les següents circumstàncies: que superin el seu rival, el Salou, i que el Barceloneta perdi o que el Pallejà i el Riera de Cornellà no guanyin. Amb algun d'aquests tres resultats, juntament amb el triomf dels de Rion, l'Olímpyc es mantindrà.

Xaloc Rion ha tret la calculadora i ha definit els números que poden fer que aquesta jornada el seu equip garanteixi un any més la seva participació a la categoria de bronze del futbol sala estatal. El primer pas és evident: superar el Salou a domicili, tasca complicada tenint en compte que l'equip del Tarragonès també està immers en la lluita per salvar-se. És més, si els de Rion emulen el partit de la primera volta i són capaços de desfer-se dels salouencs els sentenciaran al descens. Tot plegat, amb el dubte d'Ori, que no s'ha pogut entrenar per un fort cop al partit de la jornada passada.

Quan tingui els deures fets, l'Olímpyc ha de veure com es compleixen una d'aquestes tres situacions: que el Barceloneta perdi a la pista de la Unión Santa Coloma, cinquè, que el Pallejà no guanyi a domicili davant l'Esparreguera, penúltim, i que el Riera de Cornellà tampoc ho faci a casa contra el Montcada, cuer. Algun d'aquests resultats, combinat amb el triomf dels de Rion, certificarà la seva salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.