El Molins 99, testimoni d'una de les últimes oportunitats de salvació del FS Sant Cugat


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat lluita per la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat lluita per la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat vol esgarrapar a domicili davant el Molins 99 una de les poques opcions que té per mantenir la categoria al grup 2 de Tercera Divisió, aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda. Els vermell-i-negres són a cinc punts de la salvació, una diferència que encara podria ser major tenint en compte que l'equip que marca la permanència, l'Aldea, té un partit menys. El Molins necessita puntuar per acabar de tancar la permanència matemàtica.

Amb 15 punts en joc, el Futbol Sala Sant Cugat comença a veure's amb poques combinacions que li donin la salvació. Els de Jaime Martínez van treure un empat de mèrit a la pista del Les Corts el cap de setmana passat, i volen mantenir-se en aquesta línia per tenir arguments per somiar amb la permanència. Els del Baix Llobregat s'han refet les últimes setmanes d'una complicada ratxa que el va dur a sumar quatre derrotes de manera consecutiva.

Una bona manera d'encarar la cita és amb el record del partit de la primera volta, en què els vermell-i-negres van fer un dels millors partits del curs i van superar el Molins amb una gran primera part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.