L'Olímpyc Floresta espera demostrar la força de les últimes setmanes contra el Pallejà


  • Comparteix:

Albert Cardona espera ajudar l'Olímpyc a tancar la salvació

Albert Cardona espera ajudar l'Olímpyc a tancar la salvació

L'Olímpyc Floresta pretén mantenir el bon paper mostrar davant els principals candidats a l'ascens davant un rival directe per a la permanència, el Pallejà. Els florestans disputen a casa aquest dissabte, a les sis de la tarda, un partit clau per a les opcions de permanència al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els de Xaloc Rion volen refiar-se de Can Llobet, que ha ensenyat la seva força les últimes jornades davant els equips grans de la lliga.

Si l'equip de la Floresta té alguna arma que destaca per sobre de les altres, aquesta és el seu esperit guerrer que augmenta i es fa més poderós quan té l'afició al costat. Això ho han patit equips com el CCR Castelldefels, virtual campió, el Catgas Santa Coloma B i el Playas de Castellón. Ara bé, la permanència passa per superar els rivals directes i els de Rion poden fer un pas important davant el Pallejà, que està només una posició per sobre.

Tenint en compte que, segons diuen les bases, són els últims cinc els que descendeixen, el triomf es presenta absolutament vital per a la salvació a tres jornades per al final. En cas de victòria, l'objectiu de mantenir la categoria estaria a l'abast, mentre que una derrota posaria les coses difícils als de la Floresta. El Pallejà ha deixat enrere un tram central de curs ple de dubtes i derrotes, i treballa pel mateix objectiu que els de Rion: tancar la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.