El CCR Castelldefels avalua la condició de 'matagegants' de Can Llobet


  • Comparteix:

Albert Cardona i els seus companys reben el líder

Albert Cardona i els seus companys reben el líder

L'Olímpyc Floresta s'aferra a la intimidació de Can Llobet per fer front el primer del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, un Castelldefels que és el líder incontestable i que fa jornades que ha posat la directa cap a l'ascens. Els florestans reben els del Baix Llobregat aquest dissabte amb les baixes de Marc Feu, Martí Àngel i Uri.

El Castelldefels ja ha estat avisat pel rendiment de l'Olímpyc davant els altres conjunts dominadors de la categoria. Hospitalet Bellsport, La Unión Santa Coloma i el Playas de Castellón, amb un empat, i el Catgas Santa Coloma B, amb una derrota, han tastat el potencial del dur feu florestà. Ara és el torn del líder i millor equip de la categoria, un Castelldefels que és virtualment campió del grup i que suma 12 triomfs seguits.

Per tant, aquesta setmana l'Olímpyc té el test més complicat en les cinc jornades que falten, tot plegat encara immers en l'obsessió d'allunyar-se de les posicions perilloses. A hores d'ara, l'avantpenúltim, l'Esparreguera, és a només cinc punts. Els de Rion s'agafaran a la seva afició i a l'actuació mostrada al partit de la primera volta, quan va ser capaç de fer suar els del Baix Llobregat tot i acabar perdent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.