El Castellar elimina de la Copa Catalunya un FS Sant Cugat que ja només pensa en la permanència


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat pensa ja només en la lliga

El Futbol Sala Sant Cugat pensa ja només en la lliga

El Futbol Sala Sant Cugat cau eliminat de la Copa Catalunya als vuitens de final després de rebre una golejada a la pista del Castellar (5-0). Els santcugatencs centraran ara tots els esforços a assolir la permanència al grup 2 de Tercera Divisió, una salvació que tenen a tres punts quan falten vuit jornades per al final de la competició. El primer pas serà aquest cap de setmana a casa davant el Linyola a partir de les set de la tarda.

Tot i tractar-se d'un equip d'una categoria inferior, la Divisió d'Honor Catalana, el Castellar va superar sense dificultats el Futbol Sala Sant Cugat, que va veure com l'equip local s'avançava ben d'hora: al minut 2 Víctor del Olmo feia el primer. Abans del descans, Aleix Navarro va fer el segon i, a la segona meitat. Tarruell, novament Del Olmo i Hervas van signar el definitiu 5 a 0.

Ara l'equip només pensa a mantenir-se a Tercera Divisió, una situació que pot assolir si retalla els tres punts que té amb l'equip que marca la salvació, el Rubí. El rival d'aquest cap de setmana serà el Linyola, que a la primera volta va endosar 14 gols als vermell-i-negres i que és cinquè. Una golejada, però, que es va gestar a la segona part, amb un FS Sant Cugat que va ser capaç de dominar a la primera.

El tècnic dels vermell-i-negres, Jaime Martínez, s'agafa al rendiment del primer temps per sorprendre el Linyola.

Jaime Martínez

Tenim un partit complicat. Ells ens van donar una segona part que ens va deixar molt tocats, però a la primera vam estar guanyant.


Els santcugatencs arriben a la cita després d'haver acumulat tres derrotes i un empat en els quatre últims enfrontaments a lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.