L'Olímpyc Floresta no vol sorpreses davant el cuer, el Montcada


  • Comparteix:

Els florestans esperen seguir marcant diferència a casa

Els florestans esperen seguir marcant diferència a casa

L'Olímpyc Floresta espera complir amb la lògica de la classificació i superar el cuer del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, el Montcada, que visita Can Llobet aquest dissabte a les cinc de la tarda. Els de Xaloc Rion han de vèncer per seguir agafant aire respecte la zona complicada de la classificació: a hores d'ara ocupen la tretzena posició a només cinc punts de l'Esparraguera, el penúltim. Els florestans sumen dues victòries i un empat en els tres últims partits com a local.

Si bé l'Olímpyc ha estat capaç de superar conjunts que estaven en una millor posició a la classificació en les darreres cites a Can Llobet, com el Barceloneta Futsal i el Manresa, i fins i tot ha tret un empat d'un dels grans de la categoria, el La Unión Santa Coloma, ara el repte es basa en no refiar-se d'un equip, el Montcada, que té molt complicada la permanència i que només ha sumat 14 punts en les 26 jornades disputades.

A més, els florestans no s'han acabat de desenganxar de la part perillosa de la classificació i han de sumar de tres en tres si volen respirar amb tranquil·litat d'una vegada per totes aquest curs. Per fer-ho, tal com sempre assegura el seu tècnic, Xaloc Rion, és vital que Can Llobet sigui un fortí. Aquest dissabte té una oportunitat propícia perquè així sigui, tot i que per aprofitar-la haurà d'estar atent i evitar ensurts com el que va estar a punt de patir al partit d'anada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.