L'Olímpyc recupera el camí del triomf davant el Sala 5 Martorell i segueix escalant

L'Olímpyc Floresta torna a guanyar després de dues jornades

L'Olímpyc Floresta recupera el camí del triomf en superar (1-2) el Sala 5 Martorell i torna a guanyar després de dues jornades sense fer-ho al grup 3 de Segona B de futbol sala. Els florestans han fet dos gols en dos minuts i, tot i rebre l'1 a 2, han mantingut el resultat fins al final.

El Sala 5 Martorell i l'Olímpyc Floresta no han trobat el gol en els primers 20 minuts de joc i els jugadors han marxat a vestidors amb l'empat a 0. La poca eficàcia en atac del primer període ha contrastat amb la de l'inici del segon. En el minut tres de la represa, Miquel Verdaguer ha avançat el seu equip i pocs instants després Albert Cardona ha posat el 0 a 2. El Sala 5 Martorell ha reaccionat amb l'1 a 2 mitjançant Castro quan encara quedaven 14 minuts de partit. Els locals buscaven l'empat i els visitants sentenciar el matx, però amb el pas del minuts els martorellencs han incrementat la pressió. Tot i jugar de cinc, el Sala 5 no ha pogut fer el gol i els florestans sumen un triomf per allunyar-se de la part baixa.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca que han patit molt, però que en aquesta categoria no es guanya fàcilment.

Xaloc Rion

Hem patit moltíssim, però ja se sap el que costa guanyar en aquesta categoria. Ens hem de sacrificar i amb l'esforç aconseguirem les victòries.

El proper partit de l'Olímpyc serà la setmana vinent davant el Barceloneta a Can Llobet.