El FS Sant Cugat vol agafar aire davant un rival directe, el Reus CFS


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat busca la reacció necessària per sortir del descens del grup 2 de Tercera Divisió i aquest cap de setmana té una oportunitat clau davant el quart per la cua, el Reus. Els santcugatencs es desplacen dissabte a les set de la tarda al Baix Camp i en cas de victòria superaran a la classificació els reusencs. Tot plegat tindrà lloc en un complicat moment en què els vermell-i-negres acumulen set derrotes en els últims vuit partits.

El partit davant el Reus és l'últim de la primera volta segons el calendari, tot i que el Futbol Sala Sant Cugat encara té un enfrontament pendent, corresponent a la jornada 2, a la pista de l'Aldea, un matx que es disputarà diumenge 7 de febrer. Malgrat això, els de Jaime Martínez són molt lluny del rendiment previst, que no fixava l'ascens com a prioritat però que passava per ser a la part capdavantera de la classificació.

La realitat diu que la segona volta ha de servir al Futbol Sala Sant Cugat per lluitar per la permanència i un bon primer pas pot ser aquest cap de setmana davant el Reus, que només té un partit més que els vermell-i-negres i que sumen quatre derrotes seguides. Els de Martínez són penúltims a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.