El Linyola apallissa el Futbol Sala Sant Cugat a la segona meitat

Imatge d'arxiu del FS Sant Cugat

El FS Sant Cugat cau golejat (14-4) a la pista del Linyola en la 8a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han plantat cara a l'equip lleidatà en la primera part i al descans perdien per 5 gols a 4. A la represa, però, els locals han aconseguit nou gols per cap dels santcugatencs.

El FS Sant Cugat ha viscut dues parts totalment oposades en el partit disputat a Linyola. Els santcugatencs han plantat cara en el primer temps i, tot i que els locals s'han posat per davant fins a tres cops, els visitants els han aconseguit igualar les tres vegades. Fins i tot els homes de Jaime Martínez s'han posat per davant amb el 3 a 4 fins a 56 segons per al descans. 2 gols del Linyola han forçat la derrota momentània quan els jugadors han marxat als vestidors.

A la represa, el conjunt lleidatà ha fet sis gols en vuit minuts que han sentenciat el partit. El Linyola marcava totes les ocasions que tenia mentre que els santcugatencs no trobaven la manera de reaccionar i ni amb porter jugador aconseguien escurçar distàncies. Al final han arribat tres gols més dels locals per acabar el segon temps amb un parcial de 9 a 0.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que el seu equip no ha complert i que la derrota ha estat més desencert dels seus jugadors que encert dels rivals.

Jaime Martínez

Ha estat més descencert nostre que encert nostre. Em preocupa i hem de canviar-ho durant aquesta setmana. És el primer cop que no complim en un partit.

La setmana vinent els santcugatencs rebran el Gavà, dissabte a un quart de vuit del vespre.