L'Olímpyc Floresta visita el Montcada, rival directe per mantenir la categoria


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta té una bona oportunitat per començar a allunyar-se del descens

L'Olympic Floresta té una bona oportunitat per començar a allunyar-se del descens

L'Olímpyc Floresta afronta un partit important contra un rival proper a la classificació, el Montcada Futbol Sala. Els florestans es desplacen aquest dissabte per jugar a les sis de la tarda l'enfrontament del grup 3 de Segona B de futbol sala al Pavelló Municipal Miquel Poblet. L'empat de la setmana passada els ha donat ales i l'objectiu és tornar amb els tres punts per començar a sortir de la zona perillosa de la classificació.

Els florestans han de començar a treure suc dels partits amb els rivals que estan a la seva òrbita. A poc a poc, l'equip millora en encert i això els va portar a aconseguir la setmana passada un punt vital per evitar que els equips que estan per sobre s'allunyin més. Ara, cal aplicar la feina feta a casa quan juguen a domicili. L'equip de Xaloc Rion ha d'intentar ser més constant en intensitat i concentració per tal d'evitar cometre errades no forçades que els acaben penalitzant massa.

El Montcada tampoc no arriba en el millor moment. Amb només una victòria al sarró, els montcadencs pretenen tornar a vèncer treient profit del factor pista. És un equip que també s'està jugat el descens i li interessa tant com a l'Olímpyc sumar per agafar aire i creure que la salvació és possible. És un equip que costa molt de superar. De fet, quatre dels nou equips que s'han enfrontat contra ells no han pogut passar de l'empat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.