El Futbol Sala Sant Cugat afronta un dels partits més igualats de la jornada


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat vol sumar la segona victòria consecutiva de la temporada

El Futbol Sala Sant Cugat vol sumar la segona victòria consecutiva de la temporada

El Futbol Sala Sant Cugat acumula tres setmanes puntuant i l'objectiu per aquesta és aconseguir contra el Futbol Sala Linyola la segona victòria consecutiva de la temporada. L'enfrontament del grup 2 de Tercera Divisió es disputarà al Pavelló Municipal de Linyola a dos quarts de sis de dissabte. El partit enfrontarà dues situacions similars tenint en compte que entre els dos equips hi ha un punt de diferència i que el vencedor podria escalar alguna posició més a la taula.

El Futbol Sala Sant Cugat ha fet com a mínim tres gols per partit en les darreres tres setmanes. Aquesta dada l'ha convertit en un dels conjunts més solvents de cara a porteria, tot i que el punt fort respecte els de Linyola és la solidesa defensiva. Cal tenir en compte que els santcugatencs han disputat un enfrontament menys que la majoria d'equips i això els fa estar en una posició provisional a la classificació.

Els linyolencs també són un equip molt golejador. De fet, porten dos gols més que els de Sant Cugat però no han sabut aprofitar-los per endur-se més victòries. Això els ha portat a situar-se un punt per sota a la graella. A casa han guanyat en dues ocasions i han perdut en una. Pel que fa a resultats, excepte una vegada, sempre han disputat el partit fins l'últim minut i no han rebut cap golejada en contra. Això fa pensar que és un equip que treballa molt i que no abaixa els braços fàcilment.

Per al tècnic dels vermell-i-negres, Jaime Martínez, la claus passa perquè l'equip aguanti el nivell de concrentació durant tot el partit.

Jaime Martínez

Volem continuar sumant, sobretot guanyar. Encadenar un parell o tres de victòries seguides i millorar el joc. Hem de tenir la mateixa intensitat durant els 40 minuts.


Pel matx d'aquest dissabte, els santcugatencs tindran les baixes segures de Marc Casas i Àlex Katib, i estan pendents de l'evolució d'algun altre jugador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.