El Futbol Sala Sant Cugat confia en el pav 3 per desfer-se de l'Hospitalet


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat torna al pav 3

El FS Sant Cugat torna al pav 3

El Futbol Sala Sant Cugat torna al pav 3 de la Rambla del Celler per mantenir la solidesa local i provar de continuar escalant posicions al grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs s'enfronten a un Hospitalet en baixa forma aquest dissabte a un quart de vuit del vespre. A excepció de la primera jornada, quan van caure davant el Lleida, els de Jaime Martínez han aconseguit victòries còmodes com a locals.

L'inici de curs accidentat del Futbol Sala Sant Cugat arriba al seu final. La temporada ha començat a agafar velocitat i l'equip ha pogut començar a rodar amb regularitat. A l'empat de la setmana passada a la pista de l'Alheña, s'hi ha de sumar el triomf aconseguit dies abans, en partit ajornat, davant Sang Culé Cor Català. Encara amb el partit pendent corresponent a la segona jornada davant l'Aldea, novè, els de Sant Cugat tenen set punts. En cas de triomf en aquest matx ajornat, els de Jaime Martínez serien quarts.

El rival ha tret rendiment meritori dels resultats complicats amb els quals està treballant en aquests primers compassos. En sis partits ha sumat quatre derrotes i les dues úniques victòries han estat a casa davant Linyola i Les Corts, tots dues per només un gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.