L'Olímpyc s'orienta amb el camí marcat per superar el Manresa


  • Comparteix:

L'Olímpyc espera seguir sumant a una pista complicada com la del Manresa

L'Olímpyc espera seguir sumant a una pista complicada com la del Manresa

L'Olímpyc Floresta espera resseguir la direcció marcada la setmana passada a Can Llobet davant l'Esplugues i superar aquesta jornada el Manresa, vuitè del grup 3 de Segona B de futbol sala. El matx es juga a pista manresana aquest dissabte a un quart de set de la tarda. Els florestans van sumar el primer triomf del curs la passada jornada i es veuen les cares amb un equip que en fa cinc que no cau, amb tres victòries i dos empats.

L'equip florestà s'ha pogut treure un pes de sobre. Des de la primera jornada arrossegaven la llosa d'haver estat incapaços de puntuar i això havia afectat l'ànim dels nois de Xaloc Rion. En els entrenaments d'aquesta setmana l'ambient que es respirava ha estat millor i els jugadors s'han mostrat alleugerits. El joc dels de Rion ha anat millorant jornada rere jornada i esperen mantenir la línia i l'actitud del cap de setmana anterior per tornar a casa amb algun punt sota el braç.

El Manresa, per la seva banda, és un equip que ha convertit la seva pista en un fortí. Dels equips que l'han visitat fins ara, només un s'ha endut la victòria. El tècnic de l'Olímpyc Floresta destaca Gordillo, al qual hauran d'intentar aturar tenint en compte la seva habilitat a l'u contra u i la seva bona visió de joc. El conjunt manresà duu només sis gols més a favor que l'Olímpyc i és un equip que ha encaixat bastants gols (24). Aquest ha estat el motiu el qual els ha fet perdre posicions.

Per a Xaloc la clau del partit passa per apel·lar a l'esperit de la setmana passada.

Xaloc Rion

Nosaltres tenim jugadors de qualitat. Si aquests jugadors s'entenen i assoleixen els sistemes més ràpid, podem explotar les virtuts dels nostres pivots.


L'Olímpyc Floresta afrontarà el matx amb la baixa de Marc Feu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.