L'Olímpyc rep un Martorell en forma i situat la zona alta de la taula


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta busca la primera victòria de la temporada contra el Martorell a casa

L'Olímpyc Floresta busca la primera victòria de la temporada contra el Martorell a casa

L'Olímpyc Floresta encara el tercer partit oficial de la temporada al grup 3 de Segona B contra el tercer classificat, el 5 Martorell Club Sala, aquest dissabte a Can Llobet a les sis. Els nois de Xaloc Rion encadenen dues derrotes consecutives i aquest cap de setmana volen donar la sorpresa contra un rival que ha guanyat els dos primers partits de lliga. Els florestans han de recuperar el joc i l'actitud desplegat en els amistosos si volen sumar els tres primers punts.

El repte que l'Olímpyc Floresta afronta aquesta jornada no és senzill. El Martorell acumula dues victòries contra el Montcada (4-2) i Bellsport (3-5), fet que li ha permès una plàcida tercera posició empatat a punts amb l'Esparreguera i el Catgas Santa Coloma, segon i primer classificats respectivament. Aquesta temporada han incorporat cinc jugadors, Marc Areny, Jorge Rubio, Jaime Solana, Raul Castro i el juvenil Jonatan Camps, i per Rion és un dels equips més en forma de la lliga, així com és un dels més tècnics.

Segons el seu entrenador, els florestans són un equip acostumat a patir i amb una gran capacitat per reanimar-se després dels mals partits. La clau per poder sumar passa per reduir el nombre de gols encaixats i, sobretot, impedir que el Martorell es trobi còmode a la pista. Per aturar el joc ofensiu dels martorellencs, els locals hauran d'intentar tapar les línies de passada, no regalar espais als potents xutadors amb els quals compten i vigilar la velocitat per banda d'algun dels seus homes.

Tal com afirma Xaloc Rion, la clau de la recuperació del seu equip és creure en les seves possibilitats de nou.

Xaloc Rion

Necessitem recuperar les ganes de guanyar que teníem l'any passat i creure'ns que podem fer les coses bé i que podem treure els tres punts. Ens espera un partit difícil però coneixem els seus punts febles i els seus punts forts. Intentarem treballar i explotar les nostres virtuts que són moltes.


Per dissabte, l'Olímpyc Floresta tindrà la baixa de Marc Feu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.