El Futbol Sala SC cau davant el Lleida a la primera jornada de lliga

Futbol Sala

Publicat el 20/set/15 per Cesar Alavarez

El Futbol Sala Sant Cugat ensopega a casa contra el recent ascendit Lleida (6-7) a la primera jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs es veuen superats per un conjunt lleidatà més intens a la segona meitat.

El Lleida ha iniciat molt fort el partit als primers minuts, creant nombroses ocasions amb un joc equilibrat que ha donat com a resultat un pal per al conjunt visitant al primer minut. Els santcugatencs han mostrat una defensa sòlida que els ha permès mantindre l'empat fins l'arribada del seu primer gol mitjançant Enric Sánchez. S'ha arribat al descans amb un 3 a 1 favorable per als santcugatencs.

A la represa, els de Lleida han sortit endollatas, com a l'inici del primer temps, i en cinc minuts han posat el 3 a 5 en el marcador. Els santcugatencs han reaccionat i i el partit ha tornat a quedar molt igualat, amb un joc per part de tots dos equips que creava perill a cada jugada. Al minut 37 l'empat a 6 semblava impossible de trencar, fins que els visitants s'han avançat a dos minuts del final. Els santcugatencs han intentat imposar-se fins al final del partit, pero els ha estat impossible marcar cap altre gol.

Amb aquest resultat els santcugatencs inicien la nova temporada sense cap punt i es preparan per visitar la difícil pista de L'Aldea dissabte.