Cadevall (SCE femení): 'L'objectiu és la permanència'


  • Comparteix:

Foto d'arxiu

Foto d'arxiu

El sénior femení del Sant Cugat Esport inicia aquest diumenge la primera temporada de la seva història a la categoria preferent del futbol català. El seu entrenador, Tono Cadevall, es marca la permanència a la nova divisió.

Després de sis temporades plenes de treball, el SantCu femení estrena categoria amb el seu equip sénior. L'entrenador, Tono Cadevall, es marca l'objectiu de la permanència i espera no patir per assolir-la. Les santcugatenques hauran d'afrontar moltes novetats en aquesta categoria i Cadevall espera que les noies s'hi adaptin amb rapidesa.

Tono Cadevall

L'objectiu del primer equip és mantenir la categoria i si podem quedar entre els vuit primers, millor que millor.


Però en la resta de categories femenines del club també han arribat els èxits i per aquest motiu el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, qualifica de 'referent' el futbol femení del Sant Cugat Esport.

Llorenç Santasusagna

El futbol femení del club és un referent pel nombre de jugadores i d'equips i també per les categories a les quals militen.



Les noies de Tono Cadevall començaran la temporada diumenge contra el Parroquial Santa Eugènia, un equip que també va assolir l'ascens en la temporada anterior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.