El SantCu s'estrena amb un empat agredolç contra La Sènia

Els vermell-i-negres aconsegueixen recuperar-se del gol inicial en contra, però es queden a tocar de la victòria (1-1)

Futbol

Publicat dissabte per Alex Suárez

El Sant Cugat ha començat la temporada amb un empat a casa contra La Sènia (1-1) que ha sabut a poc als de Joel Bravo. Els vermell-i-negres s'han quedat curts davant dels recentment ascendits a Primera Catalana, que han plantat cara de tu a tu des del xiulet inicial.

La primera part ha estat molt disputada i el Sant Cugat ha tingut diverses ocasions a pilota parada que no ha pogut transformar. Per part de La Sènia tampoc ha faltat el perill, i finalment al minut 36 ha arribat el gol de David per estrenar el marcador en un contraatac que el davanter senienc ha rematat a plaer.

Després del descans el guió ha canviat i els homes de Joel Bravo han dominat, tot i que amb poca profunditat. La superioritat vermell-i-negre l'ha pogut concretar Sepúlveda i ha fet el gol que acabaria sent el definitiu.

En els últims minuts de la segona meitat el partit s'ha escalfat de valent i algunes accions han provocat picabaralles. El gol anul·lat a Arasa ha fet bullir encara més els seniencs fins al punt que l'àrbitre ha expulsat a un integrant del cos tècnic de La Sènia.

El Sant Cugat ha tornat a fregar el gol en els últims minuts, però se li ha escapat la victòria.

El dissabte que ve, el Sant Cugat visitarà el Sant Ildefons per buscar la primera victòria de la temporada.

DECLARACIONS

Joel Bravo

Tot i l'empat, que òbviament sembla poc per com ha anat el partit i agraïm que l'equip si no estàs bé almenys intentar competir i si no pots guanyar, no perdre. Crec que primera jornada has de treure conclusions bones.