El SantCu femení arrenca la competició amb moltes cares noves i l'ambició de l'ascens

Les santcugatenques debuten aquest diumenge a casa contra el Reus


  • Comparteix:

Foto d'equip del conjunt femení del SantCu / Foto: Aina Villares

Foto d'equip del conjunt femení del SantCu / Foto: Aina Villares

L'equip femení del SantCu FC comença aquest diumenge la lliga de Preferent enfrontant-se al Reus en un partit a casa. La plantilla arriba amb moltes cares noves, ja que hi ha hagut fins a un total de 15 incorporacions, entre fitxatges i jugadores que pugen del sènior B o del juvenil. Tot i això, l'ambició és màxima i no tanquen la porta a lluitar per l'ascens.

L'entrenador de l'equip, Raúl Raposo, valora molt positivament la unió que hi ha hagut de totes les jugadores després de tants moviments a l'estiu. "Hem portat jugadores molt del perfil que volíem i amb algunes ja ens coneixíem", exposa.

L'objectiu depèn, en part, de quants equips acabin ascendint a Tercera Federació. Raposo, per tant, manifesta que "si acaben ascendint més equips, sí que hem de lluitar per aquestes places sí o sí". El debut és aquest diumenge a les 16 h al Jaume Tubau contra un Reus, de qui el tècnic assegura que esperen "un rival molt fort, sòlid i un bloc molt ben treballat".

En pretemporada el SantCu va estar a punt d'accedir a la final del Torneig Històrics, del qual Raposo en fa un bon balanç. "Ens hem pogut mesurar molt bé amb rivals de la nostra categoria i en ser un torneig, tens més ganes de guanyar-lo i ha donat més competitivitat", apunta. Alhora, considera que han anat millorant aspectes del joc i que arriben a l'inici de la competició en bones condicions.


Raúl Raposo

Hem portat jugadores molt del perfil que volíem i ho ha fet molt fàcil. Amb algunes ja ens coneixíem amb el cos tècnic perquè havíem treballat junts. A més, tant les jugadores que ja estaven a l'equip les han rebut molt bé, com les noves s'han integrat molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.