Pau Víctor ha estat inscrit com a jugador del FC Barcelona

El jugador santcugatenc lluirà el dorsal 18, i té possibilitats de debutar en partit oficial aquest dissabte a Mestalla


  • Comparteix:

Pau Víctor celebrant el gol contra el Madrid en el partit de pretemporada / Foto: FCB

Pau Víctor celebrant el gol contra el Madrid en el partit de pretemporada / Foto: FCB

Pau Víctor és oficialment jugador del FC Barcelona. El davanter santcugatenc ha estat una de les darreres inscripcions del Barça de Hansi Flick, juntament amb Iñigo Martínez i Vitor Roque. Fitxat aquest estiu, el qui ha estat la sensació de la pretemporada lluirà el dorsal 18 a l'esquena. Té altes possibilitats de disputar els primers minuts de competició amb la samarreta blaugrana aquest dissabte a València, en la primera jornada de lliga.

Fins al moment, Pau Víctor ha mostrat bones xifres golejadores i un joc participatiu durant la pretemporada. El primer reforç del club blaugrana d'aquest estiu, procedent del Girona, ha marcat tres gols amb el primer equip: va marcar en el seu debut contra el Manchester City, contra el Reial Madrid, i obtenint el trofeu del millor jugador del partit. No han estat, però, els únics gols que ha fet amb la samarreta blaugrana

Pau Víctor, exjugador del Junior, portarà el dorsal 18 aquesta temporada 2024-25. Agafa el relleu del dorsal que tenia Oriol Romeu, i anteriorment l'havia lluït Jordi Alba durant la seva època al club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.