Fins a 15 incorporacions del SantCu FC femení per afrontar la nova temporada

Raul Raposo, el tècnic del SantCu femení assumeix que els canvis a la plantilla són "per reforçar-se i fer un salt de qualitat"


  • Comparteix:

Núria Ortega, una de les fitxatges del Sant Cugat FC, procedent del Cerdanyola, que fa donar un salt de qualitat a la plantilla / Foto: Sant Cugat FC

Núria Ortega, una de les fitxatges del Sant Cugat FC, procedent del Cerdanyola, que fa donar un salt de qualitat a la plantilla / Foto: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC s'ha reforçat aquest estiu. Fins a 15 noves incorporacions s'uniran al primer equip femení. Fitxatges procedents de grans clubs, com l'Espanyol, el Cerdanyola FC o la Damm arriben al conjunt entrenat per Raul Raposo. El tècnic veu amb bons ulls els nous fitxatges considera que l'equip 'farà un salt de qualitat'. Les vermell-i-negres comencen la lliga el 22 de setembre a casa contra el Base Reus, amb l'objectiu de superar la cinquena posició de la campanya passada.

Al llarg d'aquests dies a les xarxes socials del club, de moment s'han anunciat deu noves incorporacions, però Raposo ha confirmat a Cugat Mèdia que seran una quinzena en total. L'objectiu és "mantenir-se en la lluita de la part alta", però amb la determinació que "cal superar els registres de l'any passat" i aspirar a pujar a Nacional.

Núria Ortega, excapitana del Cerdanyola FC, rival de la categoria, és una de les arribades més notories. Ortega ve amb Aroa Garcia i Clàudia Bruch, també procedents del Cerdanyola. També són tres els fitxatges de la Damm, Lydia Bellmunt, Aina Amat i Judith Braó. Maria Requena arriba de l'Espanyol i Iris González i Emma Sin Alcaldes de la UE Cornellà. També hi ha l'oportunitat per noies de casa, com és el cas de la juvenil Cristina Pinós que fa el salt al primer equip.

Pel que fa al calendari, considera que el final de temporada és on hi haurà els partits més complicats, contra el Barça i el Mataró. Les vermell-i-negres, amb les 15 incorporacions, debutaran la temporada 2024-25 oficialment el 22 de setembre contra el Base Reus, un rival desconegut pel club.




Raúl Raposo

La plantilla guanya nivell i profunditat, però els pilars fonamentals seguiran sent els mateixos. Hi havia jugadores amb experiència i molta qualitat i han de continuar amb aquest nivell.

Raul Raposo

L'any passat la plantilla va acabar amb poca gent i ens hem hagut de reforçar molt. Això ha donat un salt de qualitat a l'equip, estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.