Debut somiat de Pau Víctor amb el FC Barcelona

El santcugatenc rep el premi al millor jugador del primer partit de pretemporada en el seu debut com a culer


  • Comparteix:

El blaugrana Pau Víctor en la jugada de l'1 a 0 contra els jugadors del Manchester City Kalvin Phillips i Ederson / Foto: FC Barcelona

El blaugrana Pau Víctor en la jugada de l'1 a 0 contra els jugadors del Manchester City Kalvin Phillips i Ederson / Foto: FC Barcelona

Debut immillorable del davanter santcugatenc, Pau Víctor, amb el conjunt blaugrana en el partit de pretemporada contra el Manchester City. L'exjugador del Girona ha firmat un gol i ha deixat passar una pilota perquè el FC Barcelona aconseguís marcar el segon i se li ha atorgat el premi al millor jugador del partit.

Pau Víctor ha debutat amb el FC Barcelona aquesta matinada al primer partit de Hansi Flick com a tècnic blaugrana. Ha estat al primer partit de la gira nord-americana del club culer, en ser un partit de pretemporada l'entrenador alemany ha donat plena confiança als jugadors joves. Pau Víctor ha aprofitat aquesta oportunitat per fer un partidàs, al minut 24 ha marcat el primer gol del partit i al temps afegit de la primera part, ha deixat passar una pilota perquè el seu company Pablo Torre anotés el 2-1. El davanter santcugatenc ha pogut jugar un total de 61 minuts fins que l'han canviat per Robert Lewandowski.

El primer reforç del FC Barcelona, Pau Víctor, tindrà una nova oportunitat el pròxim diumenge contra el Reial Madrid a la una de la matinada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.