El Barça fa oficial el fitxatge del santcugatenc Pau Víctor per 3 milions d'euros

El davanter farà la pretemporada amb el primer equip dels blaugranes


  • Comparteix:

Pau Víctor disputant un partit amb el Barça Atlètic / Foto: FC Barcelona

Pau Víctor disputant un partit amb el Barça Atlètic / Foto: FC Barcelona

El Barça ha fet oficial el fitxatge del santcugatenc Pau Víctor per un import de 3 milions d'euros i amb una vinculació fins al 30 de juny de 2029. El davanter de 22 anys ja sap el que és vestir la samarreta blaugrana, ja que aquesta passada temporada ha jugat al Barça Atlètic a Primera Federació, cedit pel Girona. Al llarg del curs va marcar 20 gols en 39 partits disputats, convertint-se en el màxim golejador de la categoria.

Està previst, per tant, que Pau Víctor faci la pretemporada amb el primer equip del Barça. Al llarg del mercat de fitxatges es decidirà si es queda sota les ordres de Hansi Flick o si se li busca una sortida en forma de cessió.

Junior, Sabadell, Girona i Barça

Pau Víctor va començar els seus passos en el futbol al Junior, on es va estar fins a l'etapa d'infantil. D'aquí va passar al CE Sabadell, fins que el 2018 es va incorporar al planter del Girona. A la temporada 2019/20 va debutar amb el primer equip dels gironins, encara que les temporades vinents les va passar principalment al filial. A l'estiu del 2022 el davanter va sortir cedit al Sabadell i l'any passat al Barça Atlètic, tots dos a la categoria de Primera Federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.