El SantCu debutarà a casa contra un nouvingut a Primera Catalana, la Sènia

La temporada 2024-25, que començarà el 22 de setembre, ve marcada per un canvi de grup, passant a la regió de Barcelona i Tarragona

La plantilla del SantCu FC a la temporada 2023-24 / Foto: Sant Cugat FC

Futbol

Publicat avui, a les 17:02 per Marc Lladó

El SantCu FC formarà part del grup 3 de Primera Catalana la temporada que ve, i jugarà en el territori de Barcelona i Tarragona. Aquest canvi de grup deixarà algunes rivalitats enrere del grup 2, però, tot i així, el club el veu amb bons ulls. El 22 de setembre, corresponent a la primera jornada, el Sant Cugat debutarà a casa, contra un nouvingut a la categoria, La Sènia.

L'entrenador de l'equip, Joel Bravo, valora molt positivament aquest significatiu canvi: "A veure si amb aquest canvi de grup podem lluitar per aquest objectiu, que clarament és un objectiu de club." Un objectiu, l'ascens a lliga Elit, que "cada any ens hem quedat a les portes", i que ara, amb el canvi de grup, s'obren unes noves possibilitats. "No tindrem les rivalitats que s'han generat al grup 2 i magnifiquen la complexitat de la lliga", ha declarat Bravo.

El calendari de la temporada 2024-25 li permetrà al club santcugatenc tenir un inici i tancament de lliga a casa. La primera jornada la disputarà contra el nouvingut a la categoria, La Sènia CF, mentre que l'última jornada, el 18 de maig, on es podria jugar l'ascens, serà contra el Juventud de 25 de setembre. El desplaçament de la segona jornada serà a Cornellà de Llobregat contra el Sant Ildefons, un dels candidats a l'ascens.

L'equip començarà la pretemporada el 19 d'agost amb una plantilla majoritàriament renovada de la temporada anterior, amb sis baixes i sis altes, que s'informaran els pròxims dies a les xarxes del club.





DECLARACIONS

Joel Bravo

Cada any ho hem lluitat al grup 2 i ens hem quedat a les portes. A veure si amb aquest canvi de grup podem lluitar per aquest objectiu que clarament és un objectiu de club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio