El nou president del Valldoreix FC es proposa l'ascens i crear un bon grup humà

Pablo Wilkinson, que presideix el club des del 7 de juny, recrimina les desigualtats de tracte que reben les entitats de la ciutat

El nou president del Valldoreix FC, Pablo Wilkinson / Foto: Valldoreix FC

Futbol

Publicat dijous per Marc Lladó

Pablo Wilkinson és el nou president del Valldoreix FC. Després d'un mes al càrrec, que va assumir a l'assemblea del passat 7 de juny amb ambició de fer créixer el club, l'actual president es mostra sorprès de les complicacions logístiques que s'ha trobat. 'Soc pare de família nombrosa, crec que s'ha de donar el mateix al teu fill gran que al petit', ha declarat. El director esportiu és Javi Latre, qui ha estat vinculat al club des de la seva creació al 2010. Enguany el principal objectiu del club és aconseguir l'ascens del primer equip o el filial, tots dos actualment a tercera catalana.

El Valldoreix FC és un club de futbol nascut l'any 2010, i actualment està format per 17 equips i gairebé 300 jugadors. No obstant, l'actual president de l'entitat, Pablo Wilkinson, ha admès a Cugat Mèdia que la dificultat més gran està sent el tràmits logístics d'aconseguir camp disponible per entrenar i jugar. "Ens diuen que no hi ha camps disponibles, però altres clubs de la ciutat entrenen tres dies a la setmana amb disponibilitat total de camp, mentre que nosaltres només disposem d'un camp quatres dies la setmana, i els nostres equips han d'entrenar dos dies".

Malgrat aquesta queixa logística, Wilkinson ha destacat que el grup humà del club és espectacular. De fet, ha subratllat que "som un grup que valorem la part humana per damunt dels resultats". Pel que fa els resultats, però, no s'oblida del repte d'aquesta temporada: "Intentarem aconseguir un ascens dels dos equips que tenim a 3a catalana". El club compta també amb una nova línia femenina i dos equips de bàsquet.



DECLARACIONS

Pablo Wilkinson

Som un club que valorem més la part humana que l'esportiva. Però tenim dos equips a Tercera Catalana, i l'objectiu ara és que un pugi de categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio