Joel Bravo, nou entrenador del masculí del SantCu

El nou tècnic va ser jugador al filial masculí i ha disputat nou temporades com a entrenador a totes les categories formatives


  • Comparteix:

Joel Bravo, nou entrenador del primer equip masculí del Sant Cugat FC / Foto: Sant Cugat FC

Joel Bravo, nou entrenador del primer equip masculí del Sant Cugat FC / Foto: Sant Cugat FC

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ja té nou entrenador. El club aposta per Joel Bravo, un entrenador format a l'entitat vermell-i-negra, on ha jugat al filial i on ha fet de tècnic durant nou temporades en totes les categories formatives. 'Té els valors del SantCu completament integrats', diu el club en un comunicat.

En la trajectòria com a entrenador, ha assolit tres ascensos: el del Cadet A de Preferent a Divisió d'Honor la temporada 2020-2021; el del Cadet C de Primera a Preferent la temporada 2022-2023; i el Campionat de Lliga de Preferent i Ascens del Juvenil A el curs 2023-2024.

El primer equip masculí del SantCu ha tingut d'entrenador aquesta temporada Eric Chalamanch. El conjunt ha acabat sisè del grup 2 de Primera Catalana, amb 44 punts i un balanç de 12 victòries, vuit empats i 10 derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.