Un gol en l'últim instant del Llerona deixa el SantCu sense els tres punts

Les santcugatenques han empatat a casa (1-1) en un partit que podrien haver finiquitat amb més confiança a l'hora de tancar les jugades


  • Comparteix:

El SantCu trenca una ratxa de quatre partits guanyant a casa i ho fa de la manera més cruel. Ha estat aquest diumenge, en el partit corresponent a la jornada 29 de Preferent, contra el Llerona. Les vermell-i-negres han posat de manifest la seva superioritat i s'han avançat aviat al marcador, però fins aquí: malgrat el domini, les aproximacions a la porteria rival no s'han convertit en gol. Això ho han aprofitat les del Vallès Oriental, que han resistit i s'han endut un punt amb sabor de victòria gràcies a una diana en el darrer instant del matx. Les santcugatenques són quartes en la classificació i encaren les acaballes de la temporada sense jugar-se res. La propera jornada visiten el camp del Pallejà, equip de mitja taula.

Les de Rubén Hurtado saltaven al camp amb la determinació de qui se sap superior al rival. Control al mig del camp i per les bandes que s'ha traduït al minut 10 en gol, obra d'Elena Benítez. Després d'això, el domini s'ha mantingut, però no s'ha materialitzat en ocasions clares.

Han passat els minuts i l'esforç de les vermell-i-negres no aconseguia recompensa. I això ha donat ales al Llerona, que s'ha desfermat per aprofitar qualsevol oportunitat que les acostés a la porteria de Houda Benazid. Quan semblava que estava tot dat i beneït, amb el temps de descompte gairebé esgotat, les del Vallès Oriental han gastat l'última bala, amb una diana de Bianca (1-1) impossible d'aturar per a la portera.

El component psicològic del matx d'aquest diumenge ha estat fonamental per entendre el resultat. "Si no acabes de materialitzar, al final t'entren dubtes", ha admès el tècnic del SantCu, Rubén Hurtado. L'entrenador creu que han estat "imprecises" en l'últim terç del partit, amb una última passada que no ha estat encertada que no ha contribuït a sumar més gols. Hurtado ha apuntat que ara s'està notant "la càrrega de tota la temporada", amb jugadores lesionades: "Les cames pesen i, quan no et jugues un objectiu, el coco tampoc tira tant".


Rubén Hurtado

Hem estat imprecises en l'últim terç. Robàvem bé i superàvem la pressió, però fallàvem l'última passada. No hem tingut convenciment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.