El SantCu goleja el Terrassa i s'aferra a la part alta de la classificació

La gran segona part de les vermell-i-negres ha deixat les egarenques sense opcions

El femení del Sant Cugat FC ha imposat la seva qualitat i físic al Fundació Terrassa FC 1906 aquest dissabte, en el partit corresponent a la 27a jornada de Preferent. Les vermell-i-negres han golejat (4-1) les egarenques en un partit on les diferències entre els dos conjunts s'han posat de manifest a la segona part. Amb el triomf i amb la jornada tancada, les de Rubén Hurtado ocupen la cinquena posició, amb 47 punts i empatades amb les quartes, l'Escola Futbol Mataró. Diumenge vinent les santcugatenques, que porten set jornades sense perdre, visiten el camp del La Roca Penya Blanc Blava, equip de mitja taula.

Les opcions de les terrassenques per esgarrapar algun punt de la ZEM Jaume Tubau han estat a la primera meitat. Durant els primers 45 minuts de l'enfrontament, amb el joc enrocat al mig del camp i amb poques opcions per als dos conjunts. Ara bé, tant locals com a visitants les han aprofitat: primer el SantCu, amb un gol de Paula Bolta (1-0) al minut 6, després de rematar a plaer una passada d'Eli Romero. Poc després, al minut 20, responia el Terrassa, amb una diana de Gisela San Emeterio (1-1) des de fora de l'àrea que ha entrat a la porteria que defensa Houda Benazid.

A la segona meitat les de Rubén Hurtado han aprofitat la superioritat física i han fet mal, sobretot, per les bandes. El gol que ha desembossat el marcador, però, ha estat des de fora de l'àrea, amb un gol d'Eli Romero que ha abatut la portera rival.

Paula Bolta ha tornat a ser protagonista en el tercer i quart gols vermell-i-negres: primer, provocant un penal que ha convertit Ari Forment (3-1) al minut 76; i de nou, amb el 4-1, fent una passada d'or que Eli Romero ha convertit en diana en el minut 88.

El tècnic de les santcugatenques, Rubén Hurtado, ha interpretat el partit com un enfrontament d'"anada i tornada", en el qual les seves jugadores tenien avantatge. "El resultat s'ha quedat curt perquè la seva portera ha tret pilotes que podrien haver estat gol", ha apuntat.

Rubén Hurtado

A la primera part ens han generat molt perill, però a la segona hem dominat molt. El resultat s'ha quedat curt.