El SantCu masculí comença l'any amb una golejada a la ZEM Jaume Tubau

Els santcugatencs superen a l'Artesa de Segre per (4-0)

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha golejat (4-0) l'Artesa de Segre en el partit corresponent a la jornada 14 del grup 2 de Primera Catalana. Els santcugatencs han començat l'any per la porta gran: una gran pressió en camp contrari i l'encert dels jugadors d'Eric Chalamanch ha permès als locals sumar tres punts importants per a la classificació. La pròxima jornada, els vermell-i-negres s'enfrontaran a la Unió Esportiva Castellar a domicili.

Tot i el fred d'aquest dissabte, els santcugatencs han fet pujar la temperatura de la graderia de la ZEM Jaume Tubau. Molt matiner, Martí Garcia, en el minut 3 de partit, ha foradat la xarxa rival amb un xut imparable des de fora l'àrea. Una pressió en camp contrari excelsa ha permès als locals disposar de diverses ocasions de gol, però no ha estat fins al minut 36 quan Chadi Akayour ha situat el 2-0 amb què han marxat els jugadors als vestidors.

La segona part ha seguit el mateix fil conductor que a la primera. Gran joc dels SantCu masculí i poques aproximacions dels lleidatans a la porteria d'Ignasi Muray. Les ocasions continuaven i en el minut 55, Ivan Ariel Paredes ha anotat el tercer gol per als santcugatencs. La intensitat local no ha defallit i quan faltaven prop de quinze minuts del partit, Guillem Benet, amb una rematada de cap, ha situat el definitiu 4-0.

El tècnic del primer equip masculí del SantCu, Eric Chalamanch, ha reconegut que el plantejament del partit ha funcionat correctament. "Avui l'equip ha treballat molt bé sense pilota, el rival no ha aconseguit fer pràcticament res i hem robat molt a dalt", ha explicat Chalamanch.

Eric Chalamanch

Avui l'equip ha treballat molt bé sense pilota i el rival no ha fet pràcticament res i robar molt a dalt