El Futbol Sala Sant Cugat femení suma el primer triomf del curs

Les santcugatenques han superat (5-2) el Sant Quirze, que ha estat a prop d'aconseguir l'empat

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha sumat la primera victòria de la temporada en superar (5-2) el Sant Quirze a la jornada 2 de Divisió d'Honor. Les de Manel Muñoz han certificat la victòria amb un atac eficient i una defensa sòlida que ha trontollat, però, a les acaballes del partit. En els darrers cinc minuts, amb un 3-0 al marcador, les visitants han fet dos gols que han fet perillar els tres punts. Ara bé, les vermell-i-negres s'han reivindicat amb dos gols més a dos minuts del xiulet final. Les santcugatenques continuen invictes i visiten la propera jornada la pista del Sabadell femení.

Les santcugatenques han iniciat molt fortes el partit i han gaudit de dues clares ocasions. El Sant Quirze s'ha refet d'aquest inici i ha posat a prova a la portera Alba Llobet que ha iniciat el festival d'aturades. Les santcugatenques han tingut la pilota i han generat ocasions, davant un conjunt visitant que sortia al contraatac amb molt de perill. Quan el primer temps finalitzava, Laura Botifoll i Claudia Expósito han marcat per partida doble a falta d'un minut per acabar els primers 20 minuts de joc. Un 2 a 0 a favor de les vermell-i-negres que han donat un cop important sobre la taula.

A la represa, les de Manel Muñoz han ampliat l'avantatge amb gol d'Anna Domingo. Amb el 3 a 0 tothom donava per bo el triomf local, però el Sant Quirze ha despertat amb dos gols a falta de quatre minuts per acabar el matx. Chiki i Marta Palau han fet el quart i cinquè respectivament i han certificat el primer triomf de la temporada.